Esmentat com Mansum Fusterium.
El 12 d'octubre de 1287, Pere de Cornellà firma a Berenguer Fuster el mas Fuster de Riudellots, que li havia llegat el germà d'aquest, Ferrer Fuster, per 130 sous, en els quals es comprèn l'eixorquia del germà difunt (Arxiu de Sant Daniel, pergamí número 275)1.
El 5 de juny de 1301, consta una venda i àpoca que féu Ramon Renall, ciutadà de Girona, a Bartomeua de Sitjar, monja de Sant Daniel i procuradora de l'altar de Sant Benet de l'església de Sant Daniel, del mas Fuster de Riudellots de la Selva, pel preu de nou-cents cinquanta sous barcelonins2. Un dia després, el 6 de juny de 1306, es signa la remissió dels censos i agraris que Berenguer Fuster, habitant del mas Fuster de Riudellots de la Selva, satisfeia a l'altar de Sant Benet de l'església de Sant Daniel, a causa del pacte convingut amb Bartomeua de Sitjar, monja de Sant Daniel i procuradora de dit altar, que unifica els censos i agraris en un sol pagament anualment per Nadal de vint-i-dos sous barcelonins3.
1 Informació extreta de: Llibre "Col·lecció diplomàtica de Sant Daniel de Girona (924-1300)" de Josep Maria Marquès, editat per Fundació Noguera
2 Col·lecció de pergamins del fons del monestir de Sant Daniel de Girona, pergamí 358.
3 Col·lecció de pergamins del fons del monestir de Sant Daniel de Girona, pergamí 359.
© Portal Gironí d'Història i Genealogia (www.portalgironi.cat )