Bibliografia

Masó i Panella, Pere

Vist: 741

pere maso panellaPere Masó i Panella és deixeble del creador de la ciència Psicoertètica Carles M. Espinalt (Montesquiu 1920 - Barcelona 1993). Té estudis d'enginyeria tècnica, d'alta direcció i humanístics. Ha realitzat una quinzena de conferències internacionals de temes punters per donar suport en temes de direcció personal i professional. Ha conegut el món de l'empresa innovadora, el de l'ensenyament, el de la dinamització social i el de l'assessorament personalitzat.

Les seves publicacions en format d'opuscle són: Nova imatge del Ter-Brugent, Personatges singulars del Ter-Brugent, la Vall de les esglésies del Ter.Brugent, Quins catalans volem per ara i pel futur, Les Modistes de la Cellera de Ter i Una visió psicoestètica de la mpoda en l'actualitat. En fase d'impressió i realització hi té els llibres Gaudir de la psicoestètica en una nova Catalunya i Psicoestètica. Organització del coneixement personal pels nous temps.

Actualment estudia, practica i difon la Psicoestètica com a base fonamental per una més encertada renovació, amb visió de catalanitat, dels nous plans formatius per la societat dels nous temps.1

1 Informació extreta de la contraportada del llibre: Records de Susqueda abans de la Presa, del mateix autor.

© Portal Gironí d'Història i Genealogia (www.portalgironi.cat)