Bibliografia

Iglésias i Franch, David

Vist: 1246

David Iglesias Franch ocupa el càrrec de tècnic d'arxius en el Centre de Recerca i Difusió de Imatge (CRDI), l'Ajuntament de Girona, des de l'any 2000.

Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). (Juny de 1995); Títol de Postgrau en "Noves Tecnologies per a la gestió i l'accés a la informació", a l'Escola Tècnica de Catalunya (Politècnics, UPC). (Setembre de 1998); Diplomat en conservació i restauració de les col·leccions fotogràfiques a l'Institut d'Estudis fotogràfic Catalunya (IEFC). (Setembre 1998 a abril 1999); i Llicenciat en Documentació a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). (Juny de 2002).

És autor i col·laborador de publicacions i exposicions sobre fotografia i comissari ha portat a terme la formació en la gestió de les col·leccions fotogràfiques i camps relacionats a Espanya.

En els últims anys ha centrat la seva investigació en imatge digital, tema sobre el qual ha publicat diversos articles i el llibre La Fotografia Digital en els Arxius. Què és I Com Es Tracta (2008).

És coordinador i professor del postgrau Gestió, Preservació i Difusió d'Arxius Fotogràfics (ESAGED - UAB), des de 2012 i  coordinador del Grup de Treball d'Arxius fotogràfics i audiovisuals del Consell Internacional d'Arxius (ICA), des de 2010.

Informació extreta de Linkedin

© Portal Gironí d'Història i Genealogia (www.portalgironi.cat)